WELCOME TO MY DEAREST FREN.... THIS BLOG IS ABOUT ME, FAMILY AND MY BUSSINES~~SHAKLEE :)

Followers

Sunday, January 3, 2016

hania humaira @prasekolah sesi 2016

alhamdulillah.. setelah 2kali try apply prasekolah akhirnya rzki berpihak kpd kami. hania dpt jgk prasekolah. tapi lepas dah dpt tu dilema tu nk terima ke tidak kikiki. ntah hape2 gaknye. maklumlah zaman2 skrg ni parents perlu beri lebih perhatian utk pelajaran anak2. lebih mncabar nak dibandingkan zaman2 aku dlu2 time2 ni msh hppy2 main2 konda kondi, teng teng, rounders, baling slipar, batu seremban etc...  kesian pd anak2 yg terbeban dgn sistem pmbelajaran skrg. so, dats y aku hanya amik session prasekolah je. x continue utk iqra' pn sbb mlm2 hania ada kelas mngaji. since bln 6 thn lepas aku hntr alhamdulillah nmpak progress. dah blh mbaca ayt alquran wlaupon mrgkak2 sket. xpe as long as hania kenal huruf dan tahu bunyi. so balik dr prasekolah jam 12 tu aku transit trus ke taska bby. kt sana nti blh main2 ngn adik dia hehehe.. aku sntiasa doakan yg baik2 aje utk anak2.. moga jadi anak bijak pndai dan solehah dah besar nti. aminnnn

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete