WELCOME TO MY DEAREST FREN.... THIS BLOG IS ABOUT ME, FAMILY AND MY BUSSINES~~SHAKLEE :)

Followers

Monday, August 31, 2015

MY 1ST JUBAH EVER..


Assalamualaikum... mood menjahit sudah mariiiii.. alhamdulillah dapat siapkan jubah diri sndiri mngikut saiz n kehendak diri. lagi 1 sudah pasti mengikut labuh diri yg kemetot ini hehehe.. say gudbye to zawara ececehhhh.. salu klau nk beli dress kt zawara sbb ade saiz aku tp mmg kne ejas tang labuh.. xpe kt umh aiolsss ade mesin jait hehehe.. ok taraaaaa.. kat bawah ni pic my 1st jubah ever.. ade ketidakemasan sedikit di bahagian depan/ zip. n zip tu jgk aku x jht zip sorok sbb xde tapak zip sorok. jadik lah kan.. asalkan blh pkai. bahagian depan tu blh ttup dgn shawl or tdung.. ok lepasni nk merempit jht dress anak2 plk.. ini dia kelebihan mak2 yg kemetot mcm aku.. akk ipar bg kain 5m dapat jubah mak n dress anak2 dara ku. kasi ejas sana sini mujur cukup kain... ok, nti akanku update lg hasil2 jahitanku ok.. bye!



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete